Kohtaaminen 17.4

Kohtaaminen 17.4

Kohtaaminen eli vuoden 2011 PARTIOPARAATI, järjesteetään sunnuntaina 17.4.

Mitä?
Kohtaaminen on Pääkaupunkiseudun partiolaisten perinteinen partioparaati, johon joka keväinen partioviikko huipentuu. Luvassa on hieman ohjelmaa, ansiomerkkien jakoa ja marssi pitkin Helsingin katuja, mutta ennen kaikkiea paraati on yhteisen partiohengen nostatustapahtuma. Oravanmarjat huutavat kovaa ja meillä on aina loistava meininki!

Milloin ja missä?

Kohtaaminen järjestetään sunnuntaina 17.4. Kokoonnumme Kauniaisten juna-asemalla klo. 9.40, mistä lähdemme kohti Helsinkiä ja Senaatintoria, mistä paraati lähtee liikkeelle. Junat eivät tunnetusti odota, joten ole ajoissa paikalla. Johtaja on asemalla jo 9.30, eli aikasemmin voi tulla. Lippukunta maksaa matkat Helsinkiin ja takaisin.

Mitä päälle ja mukaan?
Paraatissa lippukunnan yhteishenki on isossa osassa, joten myös pukeutumisen tulisi olla yhtenäistä. Lippukunnalla voi partioasun lisäksi olla joku yhteinen teemavaate ja tänä vuonna pukeudumme kuviollisiin tai värikkäisiin legginsseihin tai sukkahousuihin. Laita päällesi siis:
-partiohuivi
-partiopaita/huppari (myös tummansininen yläosa käy)
-kuviolliset tai muuten värikkäät legginssit/sukkahousut + esim. hame
-tarpeeksi lämmintä alle (legginssien alle voi laittaa vaikka toiset sukkahousut)

Ota mukaan pieni reppu ja täysi juomapullo. Lippukunta tarjoaa eväspussin, jossa on karjalanpiirakka, pillimehu, banaani, myslipatukka ja pieni pääsiäis yllätys. Mikäli päivä on aurinkoinen , aurinkorasva ja aurinkolasit voi ottaa myös mukaan.

Tule siis mukaan viettämää hauskaa päivää muiden Oravanmarjojen kanssa ja nauttimaan hyvästä partiohengestä. Vanhemmat ovat tervetulleita kannustamaan reitin varrelle. Palmusunnuntainan "Oli Oo" kajahtaa kovempaa kuin koskaan!

Lisätietoja antaa Vera Bäckman, 0400 690809

Ilmottautumislappuja saa kololta, palauta lappu vim. 15.4 johtajallesi!

Latest image

Partiokuusia