Liity jäseneksi!

Uusia jäseniä lippukuntaamme otetaan ensisijaisesti syksyisin uusien sudenpentulaumojen ja vartioden aloittaessa toimintansa.

Vuoden aikanakin kannattaa kuitenkin kysellä, olisiko jossain ryhmässä(vartiossa/laumassa) tilaa.Uusien sudenpentujen (1.-3. luokkalaiset) liittymisestä vastaavat laumajohtajat Oona Heiska ja Jenna Kallunki sekä Johanna Haara ja Katri Ruutu. Sudenpentujen yli akelana toimii Asta Teräväinen.

Vartiolaiset (4.-7. luokkalaiset) vastaanottaa sampo Martta Jämsen sekä kunkin vartion omat johtajat. Myös johtajat ja vaeltajat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme! Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä katso yhteystiedoista mihin mailata tai soittaa.

Kannata toimintaamme!

Vanhemmilla ja muille, jotka haluavat kannattaa tai auttaa toimintaamme on POK (Partiolippukunta Oravanmarjojen Kannatusyhdistys).

Latest image

Partiokuusia